Brabus Program

TUNING ZA MERCEDES

tuning za mercedes

TUNING ZA SMART

tuning za smart

BRABUS SUPERAUTOMOBILI

brabus superautomobili

Brabus tuning & styling

Kratak pregled

Svetski poznati tjuner i proizvođač automobila nudi personalizaciju vozila u skladu sa Vašim željama. Asortiman Brabus proizvoda se kreće u rasponu od snažnih, tjuniranih motora i elegantno stilizovanim aerodinamičkim kit-proširenjima do visokokvalitetnih aluminijumskih felni, dinamičnim, pak udobanim sportskim amotizerima i izuzetno luksuznim enterijerom odrađeni m do perfekcije.

Visoke performanse od 1977

Brabus je osnovan 1977. godine od strane Bodo Buschmann i od tada je izrastao u najvećeg svetskog, nezavisnog tjunera automobila. Sedište se nalazi u Bottrop u srcu Ruhr Vallei.

Brabusov primarni cilj je da postigne maksimalne performanse motora kroz povećanje kako konjskih snaga, tako i obrtnog momenta. Brabus nudi i promene eksterijera kao što su spušteni profil spojleri, karoseriju, spojleri od ugljeničnih vlakana i aluminijumske felne. Ozbiljnija nadogradnja uključuju trkačke LSD, otvorene sportske izduvne sisteme, dvanaestoklipne kočione diskove i remapiranje motora.

Brabusovi motori se kreću od malih, zapremine 200 konjskih snaga (150 kW), K4 blokovi za SLK roadsters i CLK-Class do zapremine od 800 konjskih snaga (588 kW), twin-turbo blokova za CL-Class, CLS-Class, G-Class i S-Class.

Kompanija takođe nudi poboljšanja enterijera, od navlaka za sedišta odrađene po želji kupca, instrumenata, tiptronic transmisije, pedala, do unapređivanja električnih uređaja, npr. širi LCD ekrani za Maibach.